Assens Kommune - Plejecenter Æblehaven: SOSU-assistent til aftenvagt på den fedeste arbejdsplads hos Æblehaven i Haarby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos Plejehjemmet Æblehaven har vi et mega fedt kollegialt sammenhold, og vi har masser af sjove og dejlige øjeblikke med beboerne. Du får mulighed for faglig udvikling, og nej-hatten er smidt langt væk, når det kommer til nye idéer, for vi har masser af kampgejst i en foranderlig hverdag! Send os din ansøgning og bliv en del af den fedeste arbejdsplads!

Æblehaven i Haarby søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i aftenvagt.

Stillingen er på 28 timer ugentligt med ansættelse pr. 1. november 2023 eller efter aftale. Både før og efter er en mulighed.

Hvem er vi

Æblehaven er et registreret Eden-plejehjem. Det betyder, at vi har fokus på en hverdag på beboernes præmisser og fokus på, at vi arbejder i deres hjem. Vores udgangspunkt er beboernes ønsker for en god hverdag, hvor der er plads til forskelligheder, forskellige ønsker, rytmer og individuelle behov og spontanitet i hverdagen. Vi lever livet hele livet!

Vi lægger stor vægt på muligheden for pludselige indskydelser i hverdagen, der gør livet lidt sjovere. Vi har stort fokus på at eliminere følelsen af ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed i det daglige gennem netop spontanitet, inddragelse og nære relationer.

Vi har fokus på at skabe mening i hverdagslivet for den enkelte beboer og for fællesskabet, hvor der er plads til alt det sjove. Vores motto er: "Vi lever livet hele livet."

Lige for tiden har vi kat og fugle i udendørs voliere til stor glæde og adspredelse for vores beboere.

Vi har 36 beboere fordelt i fire huse med ni beboere i hvert hus. Det ene hus har tre aflastningsstuer. Hvert hus har sit eget særkende, der er tegnet af beboernes ønsker og behov, og hvor der er plads til nye ønsker om forandringer i hverdagsmiljøet. Vi fungerer som små familier i de enkelte huse.

Vi lægger vægt på, at hvert hus som udgangspunkt har sit eget personale, som er en naturlig del af vores sammenbragte familie i huset sammen med beboerne og deres familier.

Om jobbet

Du bliver én ud af fem aftenvagter, og du skal fungere selvstændigt i et af husene og skabe et godt og hjemligt miljø om aftenen sammen med beboerne.

Der er en fast medarbejder i hvert af de fire huse, foruden en springer, som arbejder på tværs af de fire huse med faste og akutte opgaver. Springeren kan tilkaldes til de fire huse ved behov for hjælp.

Herudover vil du:

 • få dygtige og erfarne kolleger - både assistenter og hjælpere - med stor kampgejst, som alle glæder sig til at arbejde sammen med dig, og hvor du bliver en del af et fagligt stærkt hold
 • få en rummelig arbejdsplads, hvor dine gode ideer kan komme i spil. Vi har ingen nej-hat!
 • få en dagligdag, hvor aktiviteter, spontanitet og beboernes livskvalitet vægter højt
 • få stor mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer, og du vil komme på en tredages uddannelse i Eden-filosofien
 • få undervisning i vores omsorgssystem Nexus/FSIII og FMK, som du skal kunne håndtere professionelt og fortløbende i det daglige arbejde
 • have mulighed for faglig sparring med vores egen sygeplejerske, som også har timer i aftenvagten
 • blive en del af et fællesskab, som du skal se dig selv som en aktiv del af og byde konstruktivt ind på, hvor vi arbejder naturligt med det fysiske og psykiske arbejdsmiljø
 • blive en del af et arbejdsfællesskab, hvor der også er stort fokus på sociale arrangementer, personalefrokoster og hygge uden for arbejdspladsen
 • få medindflydelse på din arbejdsplan og mulighed for at at kunne læse din arbejdsplan og lægge ønsker ind på egen telefon.

Vi arbejder med udgangspunkt i de personalepolitiske værdier i Assens Kommune, som derfor naturligt præger vores hverdag.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du:

 • aktivt er med til at fremme den fælles familiefølelse i huset, samtidig med at du altid har den faglige rygsæk parat, når der er brug for det
 • bruger beboernes ønsker som dit udgangspunkt i hverdagen og inddrager beboerne naturligt i beslutninger, som vedrører dem
 • er god til at støtte beboerne i at gøre de ting, som de kan og ønsker, og at du er god til at få hverdagen til at fungere på beboernes præmisser i den sammenbragte familie
 • er fleksibel, stabil, tålmodig og rolig, så beboerne oplever genkendelighed og tryghed i hverdagen
 • rummer de pludselige udfordringer, hverdagen giver, på en positiv og konstruktiv måde med fokus på muligheder
 • altid bruger beboernes ressourcer og ser beboernes familier som vigtige samarbejdspartnere i hverdagen
 • indgår i et anerkendende arbejdsfællesskab med dine kolleger - både i eget hus og på tværs af husene
 • har fokus på, at alle hjælper hinanden for at få det bedste ud af hverdagen for beboerne, og at du er den, der er med til at klare pressede situationer
 • har flair for teknologi
 • kan dokumentere i omsorgssystemer som en naturlig del af det daglige arbejde, og at du har let ved at lære nye systemer.
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at straffeattest indhentes, inden ansættelsen kan fuldføres.

Vi er en røgfri kommune, hvilket betyder, at der ikke må ryges i arbejdstiden.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål, eller har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Birthe Badstue på tlf.: 64 74 76 94.

Ansøgningsfristen er mandag den 24. september 2023, og vi afholder ansættelsessamtaler løbende med de sidste den 27. september 2023.

Flyt til Vestfyn

Tænker du på at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du skal være vores nye kollega!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=00ad1437)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Plejecenter Æblehaven, Syrenvej, 5683 Haarby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=00ad1437&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5898649

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet