Bliv en del af vores fællesskab og skab et trygt hjem for vores beboere!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi leder efter vores nye kollegaer, der vil være med til at skabe et trygt og godt hjem for vores beboere? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi finder stor værdi i at have det godt sammen, når vi er på arbejde? Er du god til at gribe dagen og de udfordringer den bringer og kaste den gode energi videre? Så håber vi, at du vil være en del af vores fællesskab!

Hos Plejehjemmet Strandgården glæder vi os til at byde vores nye kollega velkommen - både til vores dagteam OG til vores aftenteam!

Vi søger:

  • en social og sundhedsassistent i aftenvagt til en stilling på 28 timer om ugen
  • en social- og sundhedsassistent i dagvagt til en stilling på 32 timer om ugen

Stillingerne er med weekendarbejde hver anden weekend og med tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdsdagene er fordelt i en normperiode på 12 uger.

Om jobbet

Vi er stolte af at kunne tilbyde en dejlig arbejdsplads med et solidt fundament, hvor arbejdsglæde og trivsel er et gennemgående fokus!

Vi passer godt på vores arbejdsmiljø, og trives i hyggelige rammer, hvor vi arbejder i beboernes hjem. Plejehjemmet er indrettet i en hyggelig atmosfære med f.eks. personlige hoveddøre udfor alle lejligheder. 

Ledelsessynet beror på, at hvis medarbejderne trives, så medvirker de til rolige, hjemlige rammer for vores beboere, der er båret af gode hjerter og omsorg! Derfor vil du opleve stor fleksibilitet, anerkendelse og masser af grin her hos os.

Vi arbejder for at leve, vi lever ikke for at arbejde! Hos os tror vi på, at jo mere fleksibel en arbejdsplads er, jo mere bidrager og trives du her, imens du er på arbejde!

Arbejdsopgaverne består af assistentopgaver, dokumentation i NEXUS, pleje- og omsorgsopgaver, demensfaglige problemstillinger, faglig sparring, vejledning og rådgivning. Men den vigtigste opgave er at være nærværende og give og modtage omsorg!

På Strandgården er alle medarbejdere tilknyttet en boenhed. Men vi hjælper hinanden på tværs af huset, så du skal være åben for at arbejde med alle vores beboere og ikke kun i egen boenhed.

Vi arbejder ud fra en personcentreret tilgang og øver os i at nytænke og gribe dagen, som den er – netop idag! 

Hvem er du

Det er lige præcis DIG, vi søger, fordi du tager tingene, som de kommer, og har fokus på at skabe glæde og lyst i nuet, mere end at nå alt det planlagte!

Vi vælger dig, fordi du tager ansvar og har en høj og god arbejdsmoral. Du har et smittende humør og en dejlig latter, og så er du stabil og ansvarsfuld ift. at være en del af et lysende team!

Du ser på dagen, som den ser ud, og justerer dig efter den i tæt samarbejde med dine kollegaer. 

Hvem er vi

Vores arbejdsplads er fyldt med dygtige og dedikerede kollegaer, hvis vigtigste opgaver er at sprede lys og glæde for vores beboere og for hinanden.

Vi vægter ordentlighed, tydelighed, retfærdighed og ligestilling højt i vores vagtplan. Vi værner om vores gode arbejdsmiljø, og om at alle "løfter lige".

Hos os vil du opleve stor fleksibilitet, da vi tror på, at jo mere vi trives i balance mellem arbejde og familie, jo bedre trives vi.

Vi elsker at være et EDEN-registreret hjem, hvor hjemlighed og trivsel er i fokus! Glade medarbejdere bidrager til glæde og livskvalitet for vores beboere. 

Vi har 31 beboere, der alle lider af en demenssygdom.

Vores arbejde tager udgangspunkt i EDEN-filosofien, der bl.a. bygger på at sikre en meningsfuld hverdag for vores beboere, hvor ressourcer kommer i spil og fokus holdes på det hele menneske og den enkeltes selvbestemmelse i eget liv.

Vi har tre boenheder: Solkrogen, Bøgehaven og Rosenhaven. Alle tre boenheder er indrettet i hyggelige miljøer og med grønne områder omkring.

Vi har små gårdhaver, hvor beboerne kan nyde en solstråle og hinandens selskab, og så har vi fire katte, som bidrager med omsorg, sjov og glæde.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Strandgården Lykke Corfixen på tlf. 29 45 76 85 eller administrativ medarbejder Rikke Højsgaard på tlf. 29 37 12 87

Ansøgningsfristen er den 23. juni 2024, og vi forventer at holde ansættelsessamter mandag den 24. juni.

Du kan se mere om SOSU-job i Assens Kommune på www.assens.dk/sosu eller ved at følge #vierassenskommune på de sociale medier.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent Louise Skøtt Christensen på tlf. 64 74 71 55.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=63d37fa5)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Sundhed, Rådhus Allé, 5610 Assens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063911

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet