Fyns Politi søger vidner i sag om brandstiftelse i Gummerup

Profilbillede
dato

Fyns Politi har efterforsket en brand på Fåborgvej i Gummerup og fundet branden påsat. Fyns Politi søger nu vidner, eller personer der ligger inde med oplysninger i sagen. <br>

Den 19. februar 2023 kl. ca. 20.45 opstod der brand i en ejendom på Fåborgvej i Gummerup mellem Glamsbjerg og Haarby. Ejendommen nedbrændte og Fyns Politi har fundet branden påsat. 

Det er i forbindelse med efterforskningen blevet oplyst fra forbi-kørende vidner, at der har holdt flere biler parkeret på sydsiden af ejendommen, der er beliggende på Fåborgvej 126 i Gummerup. Bilerne har formentlig været bakket ind.

Bilerne blev set på branddagen kl. ca. 19.25 og ca. 20.20. Den ene af bilerne var en ældre lys, sølvgrå stationcar. Der var formentlig 2 personer i denne bil.

De to personer samt eventuelle øvrige passagerer anses for at være afgørende vidner eller mistænkte i sagen, hvorfor Fyns Politi gerne hører fra personerne selv, eller fra borgere, der har viden om bilerne eller førerne. 

Har man oplysninger i sagen kan man kontakte Fyns Politi på 114 og bede om at blive stillet videre til Reaktiv Efterforskning.
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Fyns Politi.
Kilde: Fyns Politi