Social- og sundhedsassistent i dagvagt til Æblehaven i Haarby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye kollega? Hos os kan vi garantere et mega fedt sammenhold både fagligt og socialt samt sjove øjeblikke med beboerne og kolleger. Vi har pakket nej-hatten langt væk i hverdagen, og vi tilbyder en hverdag spækket med spontanitet, fest og store muligheder for faglig udvikling. Lyder det som noget for dig? Så håber vi, at du vil sende os en ansøgning!

Hos plejehjemmet Æblehaven i Haarby søger vi en social- og sundhedsassistent til fast stilling på 32 timer om ugen med arbejde hver 2. eller 3. weekend efter ønske.

Stillingen er i dagvagt med enkelte aftenvagter på 12 uger, hvis du vælger arbejde hver 3. weekend. Opstart den 1. juni 204 eller efter aftale – både før og efter er en mulighed.

Vi respekterer allerede planlagt sommerferie.

Hvem er vi

Æblehaven er et registreret Eden-plejehjem. Det betyder, at vi har fokus på at skabe en god hverdag på beboernes præmisser, hvor vi er bevidste om, at vi arbejder i deres hjem.

Vi tager udgangspunkt i beboernes ønsker for en god hverdag med plads til forskelligheder, forskellige ønsker og rytmer samt individuelle behov. Der er plads til det hele.

Vi lægger vægt på muligheden for pludselige indskydelser i hverdagen og griber hverdagen, som den er. Vi arbejder med spontanitet, inddragelse og nære relationer med fokus på at være et hjemligt sted, hvor livskvaliteten er i top.

Vi arbejder fokuseret på, at hverdagslivet skal give mening og glæde for den enkelte beboer og med fokus på, at vi lever livet hele livet.

Vi har 35 beboere fordelt på fire huse. Hvert hus har 9 beboere og et enkelt hus 8 beboere. Hvert hus har sit eget særkende, der er præget af beboernes egne ønsker, som kommer til udtryk i hvert hus på hver sin måde. Vi fungerer som små familier i de enkelte huse og lægger vægt på, at hvert hus som udgangspunkt har sit eget personale, der er en naturlig og kendt del af den samlede "familie" i huset. Vi betragter os som en tillægsfamilie.

Lige for tiden har vi en kat og fugle i udendørs voliere til glæde for beboerne. Vi har et stort orangeri, som benyttes ofte til at forlænge udesæsonen med mere sol og udeliv for beboerne. Vi har også en kæmpe pavillon og bålsted, der bliver brugt flittigt i hverdagen. Ligeledes en bus, som vi får mange gode ture i. Vi tager også på sommerferie med beboerne. Kun fantasien sætter grænser.

Om jobbet
 • Du bliver som udgangspunkt en del af medarbejderstaben i et enkelt hus, og du lærer derfor beboerne i dette hus rigtigt godt at kende. Ved ferie og andre behov skal du også kunne fungere i de andre huse.
 • Du vil få dygtige og erfarne kollegaer med stor kampgejst og smittende humør, både assistenter, hjælpere og sygeplejerske, som alle vil glæde sig til at byde dig velkommen i vores familie.
 • Du vil få stor mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer, og du vil få en tredages uddannelse i Eden-filosofien, så du kommer godt ind i tankegangen i forhold til beboernes hverdagsliv.
 • Du vil få struktureret undervisning i vores omsorgssystem Nexus/FSIII og FMK, som du skal kunne håndtere professionelt og kontinuerligt i det daglige.
 • Du vil få en arbejdsplads, hvor der er stort fokus på arbejdsfællesskabet, arbejdsglæden og trivslen, og hvor vi sætter det sociale højt i hverdagen og i fritiden med forskellige sociale arrangementer, så vi lærer hinanden godt at kende.
 • Du vil få stor medindflydelse på din arbejdsplan og mulighed for arbejde hver 3. weekend. Når du arbejder hver 3. weekend, skal du have 4 aftenvagter på 12 uger.
 • Vi har papirløs arbejdsplan, som  fungerer på app med indberetninger og ønsker.
 • Vi har arbejdet med personprofiler med fokus på, hvorledes vi kan samarbejde i hverdagen og forstå hinandens forskelligheder.

Vi arbejder med udgangspunkt i de personalepolitiske værdier i Assens Kommune, som derfor naturligt præger og udleves i vores hverdag.

Hvem er du

Du er uddannet social- og sundhedsassistent, og i din ansøgning vil vi gerne høre om, hvordan du:

 • Bruger din faglighed i samarbejdet med mennesker, der har brug for pleje og støtte i hverdagen
 • Reflekterer over og forklarer dine faglige valg
 • Aktivt og selvstændigt vurderer, hvad du skal gøre i en kritisk situation
 • Oplever beboerne og familierne reagerer på din tilgang og inddragelse af dem i hverdagen
 • Får skabt et hyggeligt og aktivt hverdagsliv
 • Har fokus på sparring og vidensdeling i hverdagen
 • Fagligt dokumenterer i hverdagen
 • I følge andre bidrager til et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø i tæt samarbejde med dine kolleger.

Når andre ser, hvad du har gang i på en dag, så sveder de måske på dine vegne, men det behøver, de ikke. Du får faktisk energi af at bruge dine kompetencer fuldt ud og at være i tæt kontakt med kolleger, beboere og familier.

Mere praktisk har vi brug for:

 • En kollega, der kan arbejde ubesværet og professionelt med dokumentation både på iPads og PC, og som gerne kender til dokumentation i Nexus
 • En kollega, der aktivt bruger sine gode ideer til at skabe en god hverdag for alle.
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest ved ansættelse.

Vi er en røgfri kommune, hvilket betyder, at der ikke må ryges i arbejdstiden.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Birthe Badstue på tlf.: 64 74 76 94.

Ansøgningsfristen er mandag den 22. april 2024, og vi holder ansættelsessamtaler onsdag den 24. april 2024.

Flyt til Vestfyn

Tænker du på at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi ser frem til at få dig som vores nye kollega, og vi glæder os til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c3043fd9)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Plejecenter Æblehaven, Syrenvej, 5683 Haarby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028116

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet