Social- og sundhedshjælper/pædagogisk assistent med speciale i godt kollegaskab til Plejehjemmet Strandgården

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en god energi og et højt humør? Er du uddannet social- og sundhedshjælper eller pædagogisk assistent, og vil du være en del af en skøn arbejdsplads, hvor vi vægter arbejdsmiljø, fleksibilitet, sammenhold og godt kollegaskab højt? Trives du med at arbejde i blandede aften- og dagvagter? Og brænder du for at give vores beboere et dejligt hverdagsliv med gode oplevelser, sammenhold og Eden-værdier? Så er det lige DIG, vi leder efter!

Hos Plejehjemmet Strandgården leder vi efter en ny god kollega.

Vi søger en social- og sundhedshjælper eller en pædagogisk assistent med en umiddelbar og let tilgang til livet og som får det bedste ud af hverdagen i samspil med beboerne.

Blandt ansøgere prioriterer vi, at du er humørfyldt og har let til smil, da vi ved at lethed og smil smitter, og vi passer godt på vores arbejdsmiljø.

Der er tale om en fast stilling på 30 timer om ugen i aftenvagt og dagvagt og med arbejde hver anden weekend.

Stillingen er  med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi har ikke travlt, og vi venter gerne på den helt rigtige kollega.

Arbejdsdagene er fordelt i en normperiode på 12 uger.

Om jobbet

Vi er stolte af at kunne tilbyde en dejlig arbejdsplads med et solidt værdibaseret fundament, hvor arbejdsglæde og trivsel er et gennemgående fokus! 

Der arbejdes ud fra et ledelsessyn, der beror på, at hvis medarbejderne trives, så medvirker de til rolige, hjemlige rammer for vores beboere. Derfor vil du opleve stor fleksibilitet, anerkendelse og masser af grin her hos os.

Vi arbejder for at leve, vi lever ikke for at arbejde! Hos os tror vi på, at jo mere fleksibel en arbejdsplads er, jo mere bidrager og trives du, når du er på arbejde.

Arbejdsopgaverne består af pleje- og omsorgsopgaver, demensfaglige problemstillinger, faglig sparring, pædagogiske opgaver, vejledning og rådgivning.

Vores vigtigste opgave er, at beboerne trives i deres liv og hverdag, så din allervigtigste opgave er at være nærværende og give og modtage omsorg.

På Strandgården er alle medarbejdere tilknyttet en boenhed, men vi hjælper også hinanden på tværs af huset, så du skal være åben for at arbejde med alle vores beboere og ikke kun i egen boenhed.

Vi arbejder ud fra beboernes ønsker, og vi øver os i at nytænke og gribe dagen, som den er – netop i dag! 

Hvem er du

Det er lige præcis dig, vi søger, fordi du tager tingene, som de kommer, og du har fokus på at skabe glæde og motivation i nuet, mere end at nå alt det planlagte.

Vi vælger dig, fordi du har et smittende humør og en dejlig latter, og så er du stabil og ansvarsfuld ift. at være en del af et velfungerende team.

Du ser på dagen, som den ser ud, og justerer dig efter den i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Vi er afhængige af hinanden, og vi har alle et ansvar for at bidrage til en god arbejdsplads. Dette ansvar er vigtigt, at DU også påtager dig. 

Hvem er vi

Vi har 31 beboere boende, der alle lider af en demenssygdom. 

Vores team er fyldt med gode og dygtige kollegaer, der vægter sammenhold og godt humør på arbejdet højt.

Vi værner om vores gode kultur og arbejdsmiljø, og prioriterer smil, sjov og gensidig fleksibilitet.

Vores arbejde tager udgangspunkt i Eden-filosofien, der bl.a. bygger på at sikre en meningsfuld hverdag for vores beboere, hvor ressourcer kommer i spil, og fokus holdes på det hele menneske og den enkeltes selvbestemmelse i eget liv.

Vi elsker at være et Eden-registreret hjem, hvor hjemlighed og trivsel er i fokus. Glade medarbejdere bidrager til glæde og livskvalitet for vores beboere. 

Vi har tre boenheder: Solkrogen, Bøgehaven og Rosenhaven. Alle tre boenheder er indrettet i hyggelige miljøer og med grønne områder omkring, og så vægter vi de indendørs rammer højt - kom og besøg os, vi har et hyggeligt hjem, hvor der er værnet om indretning og udtryk. 

Vi har små gårdhaver, hvor beboerne kan nyde en solstråle og hinandens selskab, og så har vi fire katte: Mille, Molly, Felix og Freja. 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Strandgården Lykke Corfixen på tlf. 29 45 76 85 eller planlægger Rikke Højsgaard på tlf. 29 37 12 87.

Du kan se mere om SOSU-job i Assens Kommune på www.assens.dk/sosu eller ved at følge #vierassenskommune på de sociale medier.

Ansøgningsfristen er den 26. maj 2024, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig og evt. lære dig bedre at kende til en samtale!

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=275fdaf3)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Plejecenter Strandgården, Strandgade, 5683 Haarby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045100

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet